AJW Technisch Uitzendbureau is dé partner als het gaat om het verbinden van vakkundig technisch personeel aan een opdrachtgever in de techniek.


Hieronder hebben we onze diensten voor u op een rij gezet:

Uitzenden


Het inlenen van personeel is tegenwoordig niet meer weg te denken. Door personeel in te lenen via AJW Technisch Uitzendbureau behoudt u een bepaalde flexibiliteit in uw organisatie.

U leent het personeel in op projectbasis of voor een langere periode. Afhankelijk van de werkdruk. Dit doet u tegen een vooraf afgesproken tarief. De inleenperiode is altijd flexibel voor beide partijen.

Wilt u extra medewerkers inzetten? Neem direct contact met ons op via ons contactformulier of bel op 010-800 98 98Bemiddeling van ZZP-ers


Wilt u zelf geen onnodige risico’s lopen bij het inhuren van ZZP-ers? Dan kunnen wij uw tussenpersoon zijn!

Wij verzorgen de administratie waardoor u 1 aanspreekpunt en 1 factuur heeft voor alle ZZP-ers die u inhuurt. Op deze manier bent u er zeker van dat alle premies netjes worden afgedragen en dat het overzichtelijk blijft.

Een bijkomend voordeel is dat ZZP’ers graag voor ons werken omdat wij een zeer korte betalingstermijn richting de ZZP’ers hanteren.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
CONTACT OPNEMEN