Diensten

Uitzenden

De inleenperiode is altijd flexibel voor beide partijen.

Payroll

Via de payroll constructie behoudt u alle voordelen van het uitzenden.

Werving & Selectie

U betaald ons eenmalig een werving en selectie fee. No cure no pay!

AJW Technisch Uitzendbureau is dé partner als het gaat om het verbinden van vakkundig technisch personeel aan een opdrachtgever in de techniek.


Hieronder hebben we onze diensten voor u op een rij gezet:


Uitzenden


Het inlenen van personeel is in de huidige economie niet meer weg te denken. Door personeel in te lenen via AJW Technisch Uitzendbureau behoudt u een bepaalde flexibiliteit in uw organisatie. Hiernaast nemen we u veel zorg, werk en risico uit handen. U leent het personeel bijvoorbeeld in gedurende uw project of voor een langere periode. De inleenperiode is altijd flexibel voor beide partijen.

Payroll


Het is ook mogelijk om uw kandidaten zelf te werven en op de loonlijst te zetten bij AJW Technisch Uitzendbureau. Via de payroll constructie behoudt u alle voordelen van het uitzenden.
Werving & Selectie


Heeft u een vacature die u graag zo snel en efficiënt mogelijk wilt invullen? Hier kunnen wij u bij helpen. Bespaar uzelf de tijd en advertentie kosten. Wij zoeken graag voor u! De geschikte kandidaat komt direct bij u in dienst. U betaald ons eenmalig een werving & selectie fee. No cure - no pay!

Bemiddeling van ZZP-ers


Wilt u zelf geen onnodige risico’s lopen bij het inhuren van ZZP-ers? Dan kunnen wij uw tussenpersoon zijn! Wij verzorgen de administratie waardoor u 1 aanspreekpunt en 1 factuur heeft voor alle ZZP-ers die u inhuurt. Op deze manier bent u er zeker van dat alle premies netjes worden afgedragen en dat het overzichtelijk blijft. Een bijkomend voordeel is dat ZZP’ers graag voor ons werken omdat wij een zeer korte betalingstermijn naar de ZZP’ers hanteren.


Technisch advies


Heeft u vraagstukken op technisch gebied, bijvoorbeeld lastechnische vraagstukken? Breng ons hiervan op de hoogte. Wij hebben veel kennis in huis, met name op het gebied van lassen. Wellicht kunnen we u verder helpen en adviseren.


Veelgestelde vragen
Heeft u interesse in één van onze bovenstaande diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
CONTACT OPNEMEN